Νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε ΜΕΘ
Βουτιά στο κενό από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας του έκανε ένας 16χρονος στη Λάρισα χθες το απόγευμα, με συνέπεια τραυματιστεί σοβαρά και να νοσηλευτεί σε κρίσιμη κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η πορεία της υγείας του παραμένει σταθερή μέχρι αυτή την ώρα.
Αμέσως μετά την πτώση, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο, από όπου και παρέλαβε τον βαριά τραυματισμένο νεαρό και έσπευσε να τον μεταφέρει στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Οι γιατροί που ανέλαβαν την φροντίδα του, έκριναν απευθείας απαραίτητη τη διασωλήνωσή του στη ΜΕΘ.
Το αγόρι υπέστη σοβαρά κατάγματα σπλαχνικού κρανίου, καθώς και κατάγματα στα πόδια. Αναμένεται να εξετασθεί και από ορθοπεδικούς προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Οι πρώτες έρευνες της αστυνομίας έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ οι συνθήκες της πτώσης του νεαρού διερευνώνται.
Δείτε επίσης: Γλυφάδα: Κλάπηκε το όπλο και 15.000 ευρώ από έναν επιχειρηματία
- Ιράν: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του αγιατολάχ Χαμενεΐ μετά την κατάπαυση του πυρός
- Αγρίνιο: Τραγικό δυστύχημα με νεαρό θύμα σε μετωπική σύγκρουση
- Σοβαρές πλημμύρες στο Τέξας: Αγωνία για 27 αγνοούμενα παιδιά
- Στη χώρα μας για τον Ολυμπιακό ο Λορέντσο Σιπιόνι
- Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ 3-2: Προκρίθηκε στα ημιτελικά και ετοιμάζεται για τη μάχη με την Παρί!
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr