Σέρρες: Αρνητής πατέρας δεν στέλνει τα παιδιά του στο σχολείο λόγω των μέτρων (vid)

Ο ίδιος αποκάλεσε τον διευθυντή αρνητή της δημοκρατίας

Ένας πατέρας τεσσάρων παιδιών αρνείται να τα στείλει στο σχολείο διότι δεν συμφωνεί με τα μέτρα της κυβέρνησης όσον αφορά τον κορονοϊό.

Ο ίδιος μιλώντας στο Live News είπε:

«Θεωρούμε ότι παραβιάζονται τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα μας, που είναι κατοχυρωμένα από το σύνταγμα. Δεν μπορώ εγώ σαν πατέρας να βάλω μάσκα στο παιδί μου και να του κόψω το οξυγόνο που αναπνέει. Είναι παράλογο αυτό το πράγμα που γίνεται».

Ο πατέρας μάλιστα χαρακτήρισε και τον διευθυντή αρνητή της δημοκρατίας λόγω του ότι θέλει στο σχολείο του να τηρούνται τα μέτρα.

«Το πρόβλημα είναι οι αρνητές της δημοκρατίας οι υπόλοιποι που μας αρνούνται την είσοδο, συστηματικά. Πήγαμε, μας αρνήθηκαν την είσοδο, δεν μας αφήνουν να πάμε τα παιδιά μας χωρίς μάσκες και τεστ στο σχολείο και μας απαγορεύουν την είσοδο. Έχουνε μηνυθεί οι δάσκαλοι και οι καθηγητές».

Να αναφερθεί πως οι συγκεκριμένοι γονείς κράτησαν και πέρυσι την ίδια στάση και δεν επιθυμούσαν να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο. Τα ανήλικα παιδιά φοιτούσαν στο νηπιαγωγείο, στο δημοτικό, στο γυμνάσιο και το λύκειο.

Ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών Στυλιανός Ρίζος είπε:

«Ήταν ανένδοτοι, τους εξηγήσαμε ότι θα πρέπει να ενημερωθεί ενδεχομένως και η εισαγγελική αρχή, είναι υποχρεωτική η εκπαίδευση, τίποτα όμως, μας έβρισαν σχεδόν».

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ζητηθεί ακόμη και εισαγγελική παρέμβαση.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Μετατρέπεται σε Νοσοκομείο Covid ο «Αγιος Παύλος»

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr