Σέρρες: «Οι κληρικοί είμαστε και εμείς άνθρωποι» λέει ο Ιερέας με τις ημίγυμνες φωτογραφίες (vid)

Το μήνυμα του Ιερέα για τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα

Τις τελευταίες μέρες η προσωπική ζωή ενός Ιερέα από τις Σέρρες ο οποίος ανεβάζει ημίγυμνες φωτογραφίες εν ώρα γυμναστικής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έχει απασχολήσει μια μερίδα του κόσμου.

Ο ίδιος ο Ιερέας, επιχείρησε να βάλει μια…τάξη στον σάλο που έχει ξεσπάσει μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Πέρα από την διακονία μου, που αγαπώ και βρίσκομαι από την νεαρή μου ηλικία μέσα στην εκκλησία, αγαπώ και τον αθλητισμό, την θάλασσα, τις πεζοπορίες και την ορειβασία. Προσωπικό το προφίλ μου, άλμπουμ φωτογραφικό που μοιράζομαι μαζί με φίλους που αγαπώ και με αγαπούν, και κλείνοντας να πω πως δεν με πειράζει η δημοσιότητα που πήρε καθώς είναι καιρός να καταλάβουμε πως οι κληρικοί είμαστε και εμείς άνθρωποι με χαρές, με λύπες με προσωπικές στιγμές.

ΥΓ. Ευχαριστώ τους φίλους για τη στήριξη και συγγνώμη για όσους σκανδάλισα-για τον δημοσιογράφο που ανέδειξε το θέμα του είπα σε τηλεφωνική επικοινωνία πως είναι ελεύθερος άνθρωπος, αν θέλει να το βγάλει στην επικαιρότητα εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι», έγραψε.

Δείτε επίσης: Νίκη Κεραμέως: «Δεν υπάρχει καμία συζήτηση για κλείσιμο σχολείων»