Εξετάζεται το ενδεχόμενο της δολοφονίας
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για τον θάνατο 30χρονου άντρα στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τραγικό θάνατο βρήκε ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού, Νίκος Τσουμάνης. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή κάνουν λόγο για πνιγμό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος προήλθε με την χρήση λουριών μίας χρήσης.
Ο 30χρονος εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του σήμερα το πρωί στη μαρίνα της Νέας Κρήνης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας είχε στο λαιμό του αυτοσχέδιο βρόγχο.
Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και ιατροδικαστής. Προανάκριση για το θλιβερό περιστατικό διενεργεί το Α.Τ. Καλαμαριάς.
Ο Τσουμάνης που ήταν 30 ετών, έγινε παίκτης του Μακεδονικού το καλοκαίρι ενώ στο παρελθόν πέρασε μεταξύ άλλων από τον Άρη και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Δείτε επίσης: Απίστευτο! Συνοδός ασθενούς δάγκωσε φύλακα στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»
- Αναζωογόνηση των ωκεανών: Ο Ντέιβιντ Ατένμπορο ενώνει τις δυνάμεις του για τη σωτηρία των ελληνικών θαλασσών
- Συνομιλία Κυρανάκη με τον οδηγό αστικού που δέχθηκε επίθεση
- Γαλλία: Σκάνδαλο σεξουαλικών κακοποιήσεων συγκλονίζει τη χώρα – Κριτική στον πρωθυπουργό Μπαϊρού
- Θανάσιμη επίθεση με πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης εξυφαίνει για άλλη μια χρονιά το αφήγημα της ατομικής ευθύνης και των αντικειμενικών συνθηκών
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr