Στην Αρχαία Ολυμπία βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος προεδρεύει σε σύσκεψη στο δημαρχείο, με θέμα, όπως έχει ανακοινωθεί από τον δήμο, την υλοποίηση των μέτρων αποκατάστασης της πληγείσας από τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού περιοχής.
Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό, Χρήστος Τριαντόπουλος, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Αμυράς.
Επίσης, συμμετέχουν ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος, βουλευτές, αντιδήμαρχοι, καθώς και στελέχη της περιφέρειας και του δήμου.
Αργότερα, ο πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει το έργο της ψηφιακής αναβίωσης της Αρχαίας Ολυμπίας με τίτλο «Αρχαία Ολυμπία: Κοινός Τόπος», που αποτελεί το αποτέλεσμα της συνεργασίας του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Microsoft.
Δείτε επίσης: Πλεύρης: Τηλεδιασκέψεις με ιατρικούς συλλόγους – Ιδιωτικές κλινικές για τη στήριξη του ΕΣΥ
- Γαλλία: Σταθερή υποστήριξη της κυριαρχίας του Μαρόκου στη Δυτική Σαχάρα
- Προειδοποίηση της Scope προς ΗΠΑ: Πότε θα υποβαθμιστεί η πιστοληπτική ικανότητά τους;
- Δασμοί: Χάος στις παραδόσεις αεροσκαφών, προειδοποιεί ο CEO της Ryanair
- Κοζάνη: Σοκαριστικό βίντεο αποτυπώνει τη φονική σύγκρουση στα διόδια της Εγνατίας Οδού
- Ο τρόμος πλησιάζει: Ο Ραούλ Πεκ και η δυστοπική προφητεία του Τζορτζ Όργουελ στις Κάννες
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
