Στην Κρήτη για τριήμερη επίσκεψη η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη

Τριήμερη επίσκεψη στην Κρήτη πραγματοποιεί από χθες η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες και φορείς της αυτοδιοίκησης, αλλά και ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους.

Το σημερινό πρόγραμμα της υπουργού περιλαμβάνει αυτοψία στον αρχαιολογικό χώρο της Γόρτυνας, συνάντηση με τον δήμαρχο της περιοχής, αλλά και αυτοψία στο υπό κατασκευή Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσαράς.

Η κ. Μενδώνη θα επισκεφθεί και τον αρχαιολογικό χώρο Φαιστού, ενώ αμέσως μετά θα συναντήσει τον δήμαρχο. Η υπουργός θα ολοκληρώσει αύριο τις επαφές και τις επισκέψεις με συναντήσεις με τους δημάρχους Αγίου Νικολάου και Μαλεβιζίου, αυτοψία στα Νεώρια και στα Ενετικά Τείχη του Ηρακλείου και στη συνέχεια σύσκεψη με το δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και βουλευτές.

Χθες η υπουργός πραγματοποίησε αρχικά αυτοψία στο έργο του Νέου Αερολιμένα Καστελίου, στη συνέχεια συναντήθηκε με τον δήμαρχο Μινώα Πεδιάδος και έκλεισε το πρόγραμμα με επαφές με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας και του υπουργείου Πολιτισμού.

Δείτε επίσης: Τι σημαίνει η νέα επιτυχημένη έξοδος στις αγορές

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

YouTube
YouTube