Το μουσείο Μπενάκη επισκέφθηκε την Παρασκευή η Μπριζίτ Μακρόν, στο περιθώριο της επίσκεψης της στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της Εμανουέλ Μακρόν.
Στο μουσείο την πρώτη κυρία υποδέχθηκαν η σύζυγος του Πρωθυπουργού της χώρας, και η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη.
Η κυρία Μακρόν συνοδευόμενη από τις δύο κυρίες είχε ξενάγηση στην εμβληματική έκθεση «1821 Πριν και Μετά», η οποία έχει ενταχθεί στο Εθνικό Πρόγραμμα Εορτασμού της Επετείου που συντονίζει η Επιτροπή «Ελλάδα 2021».
Η κ. Μακρόν έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα εκθέματα, ιδίως για τους ζωγραφικούς πίνακες, τις ελληνικές σημαίες και τις ελληνικές φορεσιές, και για διάφορα αντικείμενα της επαναστατικής και μετεπαναστατικής περιόδου.
Δείτε επίσης: Εύβοια: Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεαρούς νεκρούς (vid)
- ΗΠΑ: Η πτώση των κρατικών ομολόγων ανησυχεί τους επενδυτές
- Εντυπωσιακή νίκη της Μάλαγα επί της Ρέτζιο Εμίλια και θρίαμβος για τη Γαλατάσαραϊ στην Τσεχία
- Ισραήλ κατά Γαλλίας: Η αναγνώριση της Παλαιστίνης ενισχύει την τρομοκρατία, λέει ο υπουργός Εξωτερικών
- Ζωντανά το post game του αγώνα Μπαρτσελόνα – Ντόρτμουντ
- Ζωδιακές Προβλέψεις: Τα Do’s και Don’ts για σήμερα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr