Στον Σερβετάλη απαντά και ο Εξαδάκτυλος: Εμάς μας απασχολεί που έχουμε ντάνιασμα στις εντατικές

Ξεσπάθωσε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κατά του γνωστού ηθοποιού, υπογραμμίζοντας πως το μόνο που απασχολεί του ιατρούς είναι ότι πολλοί άνθρωποι αναχωρούν άδικα

Σε αυτά που είπε ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλη για την αποχώρησή του από την θεατρική παράσταση «Ρινόκερος» αποκρίθηκε σήμερα ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Ο ηθοποιός, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την παράσταση, τόνισε πως αδυνατεί να υποστηρίξει «τον διαχωρισμό ανθρώπων που επιβάλλουν τα νέα μέτρα» και μίλησε για «πιστοποιημένο ντάνιασμα» των ανθρώπων.

Ο πρόεδρος του ΠΙΣ, μιλώντας στον ΣΚΑΊ ανέφερε ότι «αυτή τη στιγμή έχουμε ντάνιασμα στις εντατικές. Εδώ και αρκετό καιρό, εδώ και εβδομάδες… 500-600 άνθρωποι ντανιάζονται εκεί».

Υπογράμμισε ακόμα ότι πολλοί άνθρωποι εδώ και εβδομάδες «αναχωρούν αδίκως» και «αυτό είναι που μας απασχολεί εμάς και ότι τα νοσοκομεία που πιέζονται αφόρητα, δυσκολεύονται να προσφέρουν τις υπηρεσίες, που είναι προγραμματισμένες».

Ο πρόεδρος του ΠΙΣ τοποθετήθηκε και για τις προβλέψεις για μισό εκατομμύριο νεκρούς στην Ευρώπη, υπογραμμίζοντας ότι αν αυτό το μισό εκατομμύριο πληθυσμού είναι εμβολιασμένο, δεν θα χαθεί ή θα αφανιστούν πολύ λιγότεροι. «Αν είχαμε εμβολιασμένο το σύνολο του πληθυσμού της χώρας, οι ημερήσιες απώλειες θα ήταν ένας διψήφιος ή μονοψήφιος αριθμός» τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Χαραλαμπόπουλος για Σερβετάλη: «Τον Άρη τον αγαπώ και τον εκτιμώ – Δε μπορώ να πω τη γνώμη μου» (vid)