Την πρώτη τους συνάντηση με το σύνολο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕΔΗΝ είχε σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.
Οι εκπρόσωποι της ΠΟΕΔΗΝ έθεσαν τον υπουργό όλα τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία μας, όπως η υποχρεωτικότητα και οι αναστολές εργασίας.
Επίσης συζήτησαν για τις συμβάσεις εργασίας που λήγουν στο τέλος του χρόνου αλλά και την ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.
Από την πλευρά του ο κ. Πλεύρης ανέφερε ότι αφού ενημερωθεί λεπτομερώς για όλα τα θέματα και μελετήσει το υπόμνημα θα πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση μαζί τους.
Κατέστησε σαφές ότι η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και οι αναστολές εργασίας δεν είναι θέματα τα οποία είναι προς διαπραγμάτευση.
Δείτε επίσης: Μητσοτάκης: «Η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας ξεπέρασε τις προσδοκίες μας» (pic)
- Χρήστος Τριαντόπουλος: Κάλεσμα για υπερψήφιση της απαράδεκτης πρότασης του ΠΑΣΟΚ – Ανακοίνωσε την παραίτησή του
- Πάτρα: 93 συλλήψεις και 240 προσαγωγές κατά τη διάρκεια του τριημέρου της Αποκριάς
- Παραίτηση Τριαντόπουλου από τη Βουλή: Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ, αβάσιμη η πρόταση
- «Τραυματισμός σοκ για τους Μάβερικς: Ρήξη πρόσθιου χιαστού για τον Ίρβινγκ»
- Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βραβεύτηκε προπονητής της χρονιάς από τον Ερυθρό Αστέρα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr