Χειροπέδες σε έναν 43χρονο πέρασαν οι αστυνομικοί, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών στην περιοχή της Κυψέλης
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθη 43χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.
Ο 43χρονος πιάστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της Δευτέρας (13/12).
Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας μιας νεαρής γυναίκας, εντοπίστηκε ο 43χρονος στην Κυψέλη και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, όπου αναγνωρίστηκε από την παθούσα.
Από την ενδελεχή έρευνα προέκυψε η ταυτοποίηση του κατηγορουμένου ως δράστη, τριών άλλων περιπτώσεων προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών, που σημειώθηκαν κατά το τελευταίο τρίμηνο στην ίδια περιοχή.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Δείτε επίσης: Extreme αρνητής: Αντί για μάσκα φορούσε γυναικείο εσώρουχο στο πρόσωπο – Τον κατέβασαν από το αεροπλάνο (vid)
- Γερμανία: Μια καθοριστική καμπή;
- Ολυμπιακός: Η μάχη για τον τίτλο και η επιστροφή στο ιστορικό παρελθόν
- Δώρα Θεού για τον Παναθηναϊκό
- Μακρόν: Δεσμεύομαι για την ενίσχυση της ασφάλειας των Ευρωπαίων μέσω των διαπραγματεύσεων
- Η Παρί Σεν Ζερμέν διατηρεί την κυριαρχία της στη Γαλλία με νίκη 3-2 επί της Λιόν