Τα διεθνή ΜΜΕ για τη δολοφονία της Κάρολαιν: «Ο Έλληνας σύζυγος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη Βρετανίδα γυναίκα του» (pics)

Στα πρωτοσέλιδα μεγάλων εφημερίδων βρίσκεται η υπόθεση των Γλυκών Νερών – Τον γύρο του κόσμου κάνει ο ομολογία του συζυγοκτόνου

Την απόλυτη ανατροπή έφερε χτες η ομολογία του 33χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου οτι έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη γυναίκα του μπροστά στο 11 μηνών παιδί τους.

Από τις πρώτες ώρες που έγινε γνωστή η ανατριχιαστική ομολογία που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία, ο ξένος Τύπος αφιερώνει πρωτοσέλιδα και λεπτομερή ρεπορτάζ για την υπόθεση.

Η ομολογία δολοφονίας από τον 33χρονο πιλότο βρίσκεται στο πρωτοσέλιδο της Sun. «Ο Έλληνας σύζυγος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη Βρετανίδα γυναίκα του αφότου εκείνη τον απείλησε πως θα έφευγε με το παιδί τους» και συμπληρώνει «Ο Μπάμπης ομολόγησε ότι σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του ύστερα από πάνω από οκτώ ώρες ανάκρισης. Τα στοιχεία που ενοχοποιούσαν τον σύζυγο και που είχε η αστυνομία στη διάθεση της ήταν τέτοια που ο πιλότος δεν μπορούσε να αρνηθεί ότι διέπραξε το έγκλημα».

Δείτε επίσης: Γλυκά Νερά: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ – Έτσι την σκότωσε ο 32χρονος πιλότος