Τατσόπουλος για Σερβετάλη: «Το 2021 δεν έχεις το δικαίωμα να είσαι τόσο ηλίθιος» (vids)

Ο Πέτρος Τατσόπουλος τοποθετήθηκε για την άρνηση του Άρη Σερβετάλη να παίξει μόνο για εμβολιασμένους

Ο Πέτρος Τατσόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» και σχολίασε τα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες μέρες για τον Άρη Σερβετάλη λόγω του ότι αρνήθηκε να παίξει στην παράσταση «Ρινόκερος» με τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν.

Ο κ. Τατσόπουλος, είπε μεταξύ άλλων πως «το 2021 δεν έχεις το δικαίωμα να είσαι τόσο ηλίθιος».

Αναλυτικά:

«Εγώ, ως άθεος, κινδυνεύω το ίδιο με έναν πολύ θρήσκο άνθρωπο. Τα μόνα μέτρα που μπορούμε να πάρουμε είναι κοινά για όλους. Θεωρώ γελοία την επιχειρηματολογία και την αβάσταχτη ελαφρότητά του. Το 2021 δεν έχεις το δικαίωμα να είσαι τόσο ηλίθιος. Δεν υπάρχει κάποιο παγκόσμιο σχέδιο, να μείνουμε όλοι σπίτι μας να πεθάνουμε. Πιστεύω ότι ούτε ο Άρης τα πιστεύει όλα αυτά. Ο Γρηγόρης Πετράκος από πλευράς ανευθυνότητας συναγωνίζεται αν δεν προπορεύεται του Σερβετάλη. Δεν μπορώ να συγχωρήσω τους ανθρώπους που εν ψυχρώ, ενώ το ξέρουν στέλνουν μαζικά κόσμο στις ΜΕΘ και στα νεκροταφεία».

«Ο Άρης Σερβετάλης έχει στήριξη από μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων, οι οποίοι διακρίνονται για την πνευματική τους νωθρότητα. Δεν βάζουν το μυαλό τους να δουλέψει. Η σκέψη του ξεκίναγε από τη θρησκοληπτική στάση, που κρατάει τον τελευταίο καιρό. Πιθανόν μπέρδεψε τον ρόλο του με την πραγματικότητα. Το μεγαλύτερο θαύμα είναι να ανακαλέσει και να μην στρέψει ένα μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης στον όλεθρο».

Δείτε επίσης: Λάκης Λαζόπουλος: Διευκρινιστική δήλωση για την εμφάνιση Μπισμπίκη – Βανδή στα εγκαίνια της σχολής του