Βάσει των στοιχείων της τελευταίας εβδομάδας – «Μαύρη» πρωτιά της Ελλάδας σε θανάτους από κορονοϊό τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε όλη την Ευρώπη, σύμφωνα με τον Πίνακα του Πανεπιστημίου John Hopkins (12 Νοεμβρίου 2021)
Η Ελλάδα το τελευταίο 14ήμερα είχε την αρνητική πρωτιά με 73,28 θανάτους ανά εκατομμύριο και ακολουθεί η Αυστρία με λιγότερους από τους μισούς, δηλαδή 34,06, ενώ στην τρίτη θέση από το τέλος είναι το Βέλγιο με 28,11.
Την τραγική κατάταξη της χώρας μας σε θανάτους ανά εκατομμύριο στην Ευρώπη σχολίασε με ανάρτησή του στο Facebook ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.
Ο κ. Πολάκης καλεί την κυβέρνηση να ξεκινήσει άμεσα η χορήγηση μονοκλωνικών αντισωμάτων και να γίνει μεγαλύτερη προμήθεια για τους επόμενους μήνες.
Παράλληλα, το ECDC δημοσίευσε στις 12 Νοεμβρίου τα τελευταία στοιχεία αναφορικά με τις απώλειες από κορονοϊό.
80 νεκροί σήμερα 538 σε ΜΕΘ και η εικόνα πανευρωπαϊκά είναι αυτή στη φωτό!! Μετά από 14 μήνες μέτρων και λοκ νταουν !
Δυο πράγματα:
1) ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΩΝ σε αυτούς που έχουν ένδειξη και ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ άλλες 10-12.000 δόσεις τουλάχιστον για τους επόμενους 3-4 μήνες! Αλλιώς θα πεθαίνουν διαρκώς όλο και περισσότεροι!
2) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΦΥΓΕ!!

Δείτε επίσης: Γιατί η Pfizer δεν μοιράζεται τη μυστική φόρμουλα του εμβολίου της για την Covid-19;
- Εκθεση ΤτΕ: Προβλέψεις για ανάπτυξη 2,3% το 2025 παρά τους κινδύνους από τον εμπορικό πόλεμο
- Η Ελλάδα θα διατηρήσει υψηλότερη ανάπτυξη από τον μέσο όρο της Ευρωζώνης, δηλώνει ο ΓΓ του ΟΟΣΑ
- Η Alpha Bank και η επένδυση στο ανθρώπινο κεφάλαιο: Στρατηγική προτεραιότητα
- Η ειρηνική συνύπαρξη απαιτεί συνεχείς προσπάθειες, υπογραμμίζει ο βασιλιάς Κάρολος στην ομιλία του στο ιταλικό κοινοβούλιο
- Αποστολή: Αδύνατη – Ο τελευταίος απολογισμός: Πρεμιέρα στις Κάννες για την τελευταία αποστολή του Τομ Κρουζ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr