Θάνατος 8χρονης στο Κερατσίνι: Την έσπρωχναν με το πόδι για να δουν αν ζει – Συγκλονιστικό βίντεο (vid)

Nέα συγκλονιστικά ντοκουμέντα αποκαλύπτονται για τον τραγικό θάνατο της 8χρονης Όλγας όταν σφηνώθηκε στην μεταλλική πόρτα βάρους μισού τόνου

Όπως δείχνει βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το Star φαίνεται το η 8χρονη να βάζει το χέρι πιστεύοντας πιθανότατα πως αυτή λειτουργεί με φωτοκύττατο.

Στη συνλέχεια όταν διαπίστωσε πως η πόρτα δεν σταματούσε έκανε ένα βήμα πίσω και στη συνέχεια έκανε πάλι μπροστά. Ωστόσο δεν πρόλαβε αντιδράσει με αποτέλεσμα να σφηνώσει ανάμεσα στη πόρτα και τον τοίχο. Επί 20 λεπτά πάλευε για τη ζωή της αλλά δεν είχε γίνει αντιληπτή.

Ένας υπάλληλος πέρασε από δίπλα της και αντί να κάνει την αυτονόητη κίνηση και να βοηθήσει το παιδάκι, κατευθύνθηκε στην αποθήκη. Στο βίντεο φαίνεται να μιλά στο κινητό, και να μη δίνει σημασία. 

Την πλησίασε για πρώτη φορά άνθρωπος στις 17:54. Αντί να δει όμως αν το παιδί είναι ζωντανό, κράτησε απόσταση. Η οκτάχρονη μπορεί εκείνη τη στιγμή να ζούσε, αλλά εκείνος απομακρύνθηκε από το σημείο. Είχαν περάσει 24 λεπτά από την ώρα που σφηνώθηκε το παιδί και κανείς δεν είχε πλησιάσει.

Όταν όμως αυτό συνέβη η αδιαφορία υπήρξε σοκαριστική.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης: Μ. Ζαμπίδης: Άτυχοι ληστές έπεσαν πάνω του όταν πήγαν να τον διαρρήξουν (vid)