Νέα στοιχεία στο φως για τις συνθήκες θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, που πέθαναν αιφνιδιαστικά κάτω από απροσδιόριστες συνθήκες.
Συνεχίζεται το θρίλερ σχετικά με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, που έχει εξελιχθεί σε άλυτο μυστήριο για ΕΛΑΣ και ιατροδικαστές.
Σύμφωνα με την εκπομπή “Live News” του Mega, αναφορικά με τον θάνατο του πρώτου παιδιού, της 3χρονης Μαλένας που έπασχε από λευχαιμία, η 33χρονη μητέρα φέρεται να καθυστέρησε να ενημερώσει τους γιατρούς για την ανακοπή την οποία υπέστη το παιδί, καθώς το σώμα του, όταν έφθασε το ασθενοφόρο, ήταν μελανιασμένο.
Οι γιατροί αρνούνται τις αιτιάσεις της μητέρας για καθυστέρηση στην άφιξη του ασθενοφόρου και στη μη κατανόηση της ασθένειάς της.
Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς των παιδιών είχαν υποβάλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τον θάνατο της Μαλένας, η οποία, ωστόσο, μπήκε στο αρχείο, καθώς δεν βρέθηκε κάτι μεμπτό στις ενέργειες των γιατρών και νοσηλευτών.
Νέα ανάρτηση που σοκάρει
Την ίδια ώρα, ερωτήματα προκαλεί ακόμη μία ανάρτηση της μητέρας, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της μικρής Μαλένας και, συγκεκριμένα στις 23 Απριλίου του 2019, στην οποία η 33χρονη γυναίκα δίνει «οδηγίες» στα μέλη ενός γκρουπ, στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, για την… «τέλεια σούπα».
Συγκεκριμένα, κάποια άλλη χρήστρια-μέλος του γκρουπ έδειχνε ένα ψάρι σε φωτογραφίες, ρωτώντας τα υπόλοιπα μέλη εάν γνωρίζουν «τι ψάρι είναι αυτό».
Εντυπωσιάζει το γεγονός, λοιπόν, ότι εκείνη που έσπευσε να απαντήσει, δίνοντας και συμβουλές για «τέλεια σούπα» είναι η μητέρα της Μαλένας, που είχε φύγει από τη ζωή μόλις λίγες ημέρες πριν…
Όπως έγραψε η μητέρα των παιδιών σε αυτή την ανάρτηση:
«Λουπος ή αλλιώς Μουσταφάς ή αλλιώς ποντίκι. . Τρία ονόματα τέλεια σούπα..παρόμοιο του βακαλάου αλλά πολύ πιο νόστιμο.. Λίγα κόκκαλα».
Τι αναφέρει η παθολογοανατόμος που διέγνωσε φλεβοκόμβο στην Ίριδα
Η Αντιγόνη Μητσέλου, δικαστικός παθολογοανατόμος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ανέφερε στο LIVE NEWS ότι η 6 μηνών Ίριδα πέθανε από απουσία φλεβόκομβου και πνευμονικό οίδημα, το οποίο είναι αποτέλεσμα μίας κάμψης της καρδιακής λειτουργίας.
“Είναι πολύ σπάνιο, συγκεκριμένα μία περίπτωση στις 100.000”, δήλωσε η κ. Μητσέλου και πρόσθεσε:
“Κλινικά είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί. Εκτός από βραδυκαρδίες, μπορεί να κάνει και αρρυθμίες, και μπορεί να λειτουργεί μια χαρά η καρδιά. Νευρικές αποληνώσεις βρήκα στο υπόλοιπο μυοκάρδιο, άρα η καρδούλα του χτυπούσε. Κάποια στιγμή, δεν ξέρω πότε, θα σταματούσε να χτυπάει”.
- Η επιστολή του Τζο Μπάιντεν προς τον Ντόναλντ Τραμπ κατά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο
- Ινδία: Τραγωδία με 11 θύματα από πτώση επιβατών σε σιδηροδρομικό ατύχημα
- Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε την Πόρτο»
- ΠΑΟΚ: Με πολλές απουσίες υποδέχεται τη Σλάβια Πράγας στον «τελικό» της Τούμπας
- Ιαπωνία: Σεξουαλικό σκάνδαλο οδηγεί σε ρήξη κολοσσών με τον τηλεοπτικό σταθμό Fuji