Ζήτησε από ένα ζευγάρι 3.000 ευρώ
Δεν είναι λίγες οι υποθέσεις που αφορούν σε απάτες σχετικά με τον κορονοϊό, ειδικά από τότε που άρχισε η εμβολιαστική εκστρατεία στη χώρα μας.
Μια νέα περίπτωση αυτήν τη φορά από τη Θεσσαλονίκη ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για μια 47χρονη γυναίκα η οποία παρίστανε την αναισθησιολόγο και επικοινωνούσε με ασθενείς έτσι ώστε να τους δώσει «εξειδικευμένη θεραπεία» με το…αζημίωτο!
Επικοινωνώντας με ένα ζευγάρι, τους ζήτησε το ποσό των 3.000 ευρώ για να προσφέρει στους γονείς του ζευγαριού θεραπεία, αφού νοσηλεύονταν έχοντας προσβληθεί από τον ιό. Η αστυνομία κατάφερε να την ταυτοποιήσει, και πλέον ελέγχεται αν είναι μπλεγμένη και σε άλλα τέτοιου είδους περιστατικά.
Δείτε επίσης: Προσλήψεις στο Δήμο Καλαμαριάς: Μέχρι τις 7/1 οι αιτήσεις
- Συμφωνία Πινέδα με Μοντερέι: Νέα δεδομένα από Μεξικό και Αργεντινή
- Αύριο στη Βουλή η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ερώτηση του Νίκου Ανδρουλάκη για το κόστος ζωής
- Σάλος με το δώρο του Ερντογάν: Ένα περίστροφο και έξι σφαίρες στους ηγέτες του ΝΑΤΟ
- Νίκος Παπανδρέου: Υποστήριξη στο ψηφιακό ευρώ για τον έλεγχο της οικονομίας στην Ευρώπη
- Σημαντική συνάντηση του ΥΠΕΞ Γ. Γεραπετρίτη με αμερικανική αντιπροσωπεία υπό τον γερουσιαστή Roger Wicker
![]()

