Οργισμένοι οι αγρότες, στη Θέρμη ξανά για μεγάλη διαμαρτυρία
Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας
Ανατροπή της τελευταίας στιγμής προέκυψε σχετικά με την κινητοποίηση των αγροτών στη Θεσσαλονίκη, αφού εν τέλει δεν έχουν τη δυνατότητα να διαμαρτυρηθούν στο κέντρο της πόλης.
Μετά την αρνητική απάντηση που έλαβαν στο αίτημά τους να μεταβούν στο κέντρο, θα μαζευτούν στο ίδιο σημείο που βρίσκονταν χθες, δηλαδή στην αερογέφυρα της Θέρμης. Στις τάξεις των αγροτών κυριαρχεί μεγάλη οργή για τις αποφάσεις της κυβέρνησης, κάτι το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες της politic αναμένεται να φανεί και στη σημερινή τους κινητοποίηση.
Σε χθεσινές δηλώσεις του ο πρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού Θέρμης, Δημαρχόπολος Χαράλαμπος υποστήριξε ότι τα αιτήματα τους είναι δίκαια και θα τα υπερασπιστούν στοχεύοντας σε συνάντηση με τον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη αύριο Παρασκευή.
«Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στον κόσμο δεν θέλουμε να είμαστε απέναντι τους», υποστήριξε στην συνέχεια.
Από τη μεριά του ο πρόεδρος αγροτικού συνεταιρισμού Επανομής δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κλείσουν δρόμοι και να ενταθούν οι κινητοποιήσεις των αγροτών τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και σε άλλα σημεία της χώρας.
Δείτε επίσης: Στήνουν μπλόκο στον κόμβο Θέρμης οι αγρότες – Απειλούν με κλείσιμο δρόμων (vid & pics)
- Υεμένη: Αμερικανικές επιθέσεις σε πάνω από 100 στόχους των Χούθι, που καταγγέλλουν θανάτους αμάχων
- Τουρκία: Χωρίς πρόθεση σύγκρουσης με το Ισραήλ στη Συρία, αλλά θα προασπίσουμε την εθνική μας ασφάλεια
- Στα Νέα της Πέμπτης: Ένα φιάσκο με ονοματεπώνυμα
- Σλοβακία: Αποζημιώσεις σε πολίτες για πρόστιμα μη τήρησης μέτρων προστασίας στην πανδημία
- Κίνα: Εγκρίθηκαν τα πρώτα ιπτάμενα ταξί χωρίς πιλότο για εμπορική χρήση