Τα επεισόδια έγιναν στην αναμέτρηση Αστραπή Δενδροποτάμου-Ηρακλής Θερμαϊκού
Στιγμές έντασης υπήρξαν σήμερα στο δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη την ώρα που ήταν σε εξέλιξη αγώνας ερασιτεχνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου μεταξύ της Αστραπής Δενδροποτάμου και του Ηρακλή Θερμαϊκού.
Τα αίματα «άναψαν» όταν ένας παίκτης του Ηρακλή Θερμαϊκού έκανε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα σε παίκτη της Αστραπής Δενδροποτάμου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές του Δενδροποτάμου να διαπληκτιστούν με παίκτες των φιλοξενούμενων, και στη συνέχεια εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και οι οπαδοί της Αστραπής.
Τα επεισόδια όμως ευτυχώς δεν κράτησαν πολύ, αφού οι ψυχραιμότεροι αλλά και η Αστυνομία κατάφεραν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Η συμπλοκή έφερε τραυματισμούς σε τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας του Θερμαϊκού.
Οι δύο φέρουν θλαστικά τραύματα και ο ένας υπέστη διάσειση. Μεταφέρθηκαν όλοι τους στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Δείτε επίσης: Κόλλησαν στο «μηδέν» στο Ηράκλειο
- Η υπεράσπιση του κράτους δικαίου: το νέο πολιτικό διακύβευμα στην Ελλάδα
- Σέρρες: Ο 17χρονος Άγγελος επιστρέφει σπίτι μετά τον φονικό ξυλοδαρμό
- Ανησυχία για το μέλλον: Η νέα γενιά στην Ελλάδα θα ζήσει χειρότερα από τους γονείς της
- Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στο Λουτράκι: Εξελίξεις
- Τέλος στην απεργία πείνας για Αριστοτέλη Χαντζή και Suzon Doppagne
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

