Δεκάδες άνθρωποι περιμένουν για να υποβληθούν σε διαγνωστικό έλεγχο από το πρωί εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι σήμερα είναι η αργία των Θεοφανίων
Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Πλοιαρίδη
Ουρά για δωρεάν rapid test έχει δημιουργηθεί και σήμερα, ημέρα των Φώτων, έξω από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στη νότια πύλη της ΔΕΘ.
Ο μέσος όρος αναμονής είναι περίπου στα 10 λεπτά και τα δωρεάν rapid test θα διενεργούνται μέχρι και τις 17:00.
Σημειώνεται ότι αντίστοιχες εικόνες καταγράφονται σχεδόν καθημερινά τόσο στη ΔΕΘ όσο και στα φαρμακεία της πόλης, καθώς η ανησυχία των πολιτών είναι μεγάλη λόγω της γρήγορης εξάπλωσης της παραλλαγής «Όμικρον» στην Ελλάδα και των δεκάδων χιλιάδων κρουσμάτων που εντοπίζονται καθημερινά το τελευταίο διάστημα.
Δείτε επίσης: Θεοφάνεια: Αγιασμός των υδάτων και κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στη Θεσσαλονίκη (pics & vids)
- Η Ελιζαμπέτ Μπορν πρώτη πρωθυπουργός της δεύτερης θητείας του Μακρόν
- ΠΑΟΚ: Πάνω από 12.000 εισιτήρια έχουν πουληθεί για τον τελικό του Κυπέλλου
- Θ. Πλεύρης: «Τα τελευταία στοιχεία του ΕΟΦ για την ασφάλεια των εμβολίων αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει αύξηση προβλημάτων»
- Δράση του ΕΟΔΥ στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά της Υπέρτασης στις 17 Μαΐου
- Αλεξανδρούπολη: Φάρμακα που πέταξε κατά λάθος προσπάθησε να πιάσει από τον κάδο ο νεαρός που διαμελίστηκε