Θεσσαλονίκη: Στο Τμήμα Ασφαλείας η 24χρονη Γεωργία – “Σας ευχαριστώ θέλω μόνο να βρω το δίκιο μου”

Λίγο μετά της 10:00 η 24χρονη Γεωργία Μπίκα έφτασε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου για νέα κατάθεση στην υπόθεση του βιασμού στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, η 24χρονη κατήγγειλε ότι ο δικηγόρος ενός εκ των εμπλεκόμενων στην υπόθεση κατά τη διάρκεια παραμονής του στο Αστυνομικό Τμήμα, της επιτέθηκε φραστικά.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους προσερχόμενη στο τμήμα η 24χρονη είπε «Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την αγάπη σας. Η αγάπη που έχω λάβει είναι απίστευτη, με έχει συγκινήσει πάρα πολύ. Ελπίζω να βρω το δίκιο μου, μόνο αυτό».

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ 24ΧΡΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

Η 24χρονη καταθέτει αυτή την ώρα στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου, και στη συνέχεια θα βρεθεί στο δικαστήριο για  να καταθέσει εκ νέου στον ανακριτή, παρουσία ψυχολόγου, σχετικά με το βιασμό της σε ξενοδοχείο της πόλης.

Οι Αρχές περιμένουν τις τοξικολογικές εξετάσεις

Οι Αρχές, πέραν των καταθέσεων και των ερευνών, περιμένουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ερευνών, καθώς το πόρισμα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών θα δείξουν αν στη Γεωργία χορηγήθηκαν ουσίες που ουσιαστικά την έκαναν να χάσει τις αισθήσεις της.

Δείτε επίσης: Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Καταθέτει ξανά στην ανακρίτρια η 24χρονη