Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την υπόθεση βιασμού 24χρονης

Tο κάλεσμα είναι για τις 6:00 το απόγευμα. Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο το κατάστημα βρέθηκε στο στόχαστρο αγνώστων.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένη για σήμερα, μετά από διαδικτυακό κάλεσμα, έξω από το γνωστό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, το οποίο ανήκει στον νεαρό που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού 24χρονης την Πρωτοχρονιά, σε σουίτα ξενοδοχείου της πόλης.

Σε διερεύνηση εις βάθος προχωρά η Δικαιοσύνη αναφορικά με την υπόθεση της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη, μετά τα όσα είδαν το φως για το πάρτι, στο οποίο η ίδια παρευρέθηκε -κατόπιν πρόσκλησης- την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, με αποτέλεσμα τον βιασμό της.

Της δικαστικής έρευνας προΐσταται ο επικεφαλής της Εισαγγελίας, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ενώ έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για τη διερεύνηση κυκλώματος μαστροπείας. 

H ανακοίνωση του καταστήματος

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διεύθυνση του καταστήματος εστίασης «Achilleion»«Με τον εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό, έχει ήδη διακοπεί η συνεργασία μας. Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό και την θλίψη μας για τέτοιου είδους περιστατικά και για τα οποία θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη».

Στο ενδιάμεσο, είχε προηγηθεί ανάρτηση του υπαλλήλου του καφέ, Μάνου Παπαδόπουλου στον λογαριασμό που ο ίδιος διατηρεί στο Instagram, στο κείμενο της οποίας ζητούσε συγνώμη από την 24χρονη κοπέλα την οποία «παρέσυρε σε ένα πάρτι σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης μας, όμως η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά την διάρκειά της με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτι». Λίγες ώρες αργότερα, το ίδιο πρόσωπο επανήλθε και με μια νέα ανάρτηση υποστήριξε ότι η προηγούμενη δεν έγινε από τον ίδιο, αλλά από πρόσωπο, το οποίο έχει ήδη μηνύσει για αρπαγή, απειλή και παράνομη βία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον νυν σύντροφο της 24χρονης κοπέλας, ο οποίος μόλις πληροφορήθηκε από την ίδια τι είχε συμβεί, ανάγκασε τον μετρ του «Achilleion» να «ομολογήσει» ότι εκείνος είναι ο κύριος υπεύθυνος για ό,τι συνέβη την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στη σουίτα του ξενοδοχείου. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται κι άλλα άτομα, τα οποία ανέβηκαν στην σουίτα, ενώ η κοπέλα ήταν ημιλιπόθυμη και δεν μπορούσε να αντισταθεί, ούτε και να συγκρατήσει πρόσωπα και ονόματα, όπως είπε στον αστυνομικό, που της πήρε κατάθεση.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: «Ντροπή σας! Κάθεστε στο κ@λομάγαζο των βιαστών!» – Δείτε το βίντεο