Τον βρήκε περαστικός και ειδοποίησε άμεσα τις αρχές – Διερευνάται η υπόθεση
Σφηνωμένο πολίτη σε μεταλλική πόρτα φαρμακαποθήκης στο Ωραιόκαστρο, αντίκρυσε διερχόμενος άνδρας, ο οποίος έντρομος κάλεσε την άμεση δράση.
Στο σημείο μετέβησαν άμεσα περιπολικό της Αστυνομίας, δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με πέντε Πυροσβέστες και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Η υπόθεση ερευνάται από τις αρχές περαιτέρω για να αποκλειστεί ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Το σοκαριστικό περιστατικό ξυπνά μνήμες από την φρικιαστική υπόθεση της 8χρονης Όλγας που είχε βρει τραγικό θάνατο με το ίδιο τρόπο στο Κερατσίνι το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου.
Δείτε επίσης: ΕΟΔΥ: Σε ποια σημεία θα γίνουν αύριο (13/11) δωρεάν rapid test
- Τελικός στο Πεκίνο για την Αντρέεβα μετά το 6-2, 6-2
- Συναγερμός στη Δράμα: Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε άνδρας σε διαμέρισμα μετά την κατάσβεση φωτιάς
- Χαοτικός αγώνας σπριντ: ο Φερστάπεν νίκησε στη Σιγκαπούρη
- Συνεχίζεται η κατάσβεση της πυρκαγιάς στις δύο βιοτεχνίες στο Αιγάλεω – Μειώθηκε το πυροθερμικό φορτίο
- Υπόθεση Μαζωνάκη: Η κατάθεση της κόρης για να μειωθεί ο δόλος της 56χρονης, λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
![]()
