Ο τραυματισμός της ανήλικης οφείλεται σε κακοτεχνία της τσουλήθρας
Σοκ έχει προκαλέσει το ατύχημα που υπέστη ένα 8χρονο κοριτσάκι το οποίο τραυματίστηκε χθες σε παιδική χαρά στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.
«Ανέβηκε στην τσουλήθρα να παίξει και κινδυνεύει να χάσει το δάχτυλό της», ανέφερε ο πατέρας της ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ3.
Ο πατέρας της ανήλικης υποστήριξε ότι ο λόγος που τραυματίστηκε το κοριτσάκι είναι ότι υπήρξε κακοτεχνία της τσουλήθρας.
«Με ενδιαφέρει το παιδί, να αποκατασταθεί η υγεία του και να σωθεί το δάχτυλό του. Θέλω να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος. Πάνε παιδάκια να παίξουν και κινδυνεύει η ζωή τους» λέει.
Η μητέρα της μικρής έχει ήδη προχωρήσει σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου ενώ το κοριτσάκι το οποίο έκανε 6 ώρες χειρουργείο όσο ήταν στο νοσοκομείο φώναζε «τι εφιάλτη ζω».
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά ξέσπασε σε εγκαταλειμμένο κτίριο στο κέντρο της πόλης
- Δηλώσεις Τραμπ: Ισχυρή συμφωνία στα σκαριά με την Κίνα
- Ο Λουίς Άρσε αποσύρεται από τη διεκδίκηση της προεδρίας στις εκλογές του Αυγούστου
- Αναμνήσεις από το εξοχικό με λουκουμάδες και μέλι
- ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά: Συμφωνίες χωρίς ουσιαστική προοπτική για κοινή πρόταση προανακριτικής κατά Καραμανλή
- Ισραήλ: Βομβαρδισμοί νοσοκομείων στη Γάζα προκαλούν πάνω από 28 θανάτους
