Θήβα: Αυτό είναι το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης (βίντεο)

Ο άτυχος 45χρονος Κώστας Τσαφταρίδης το βράδυ της Παρασκευής 23/7 στη Θήβα δέχθηκε καταιγισμό σφαιρών έξω από το σπίτι του όπου και κατέληξε – Αναζητείται ο δράστης

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, το θύμα ήταν δύο παιδιών και είχε κατασκευαστική εταιρεία και εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Ο δράστης τον πέτυχε με 6 σφαίρες και στη συνέχεια φέρεται να διέφυγε με ένα μπλε αυτοκίνητο.

Τα τέσσερα από τα τραύματα στο σώμα του, ένα στο κεφάλι και ένα στον μηρό.

Ο δράστης πιθανότατα ακολούθησε το θύμα από τον επαγγελματικό του χώρο ως το σπίτι του, ενώ είχε καλυμμένα και τα χαρακτηριστικά του

Από το σημείο της εκτέλεσης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών, που χειρίζονται την υπόθεση, συνέλεξαν εννέα κάλυκες των εννέα χιλιοστών, οι οποίοι πρόκειται να σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το όπλο αυτό είχε χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Οι αστυνομικοί αναζητούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία και να προχωρήσουν στην ταυτοποίηση του δράστη.

Παράλληλα, αναμένεται να λάβουν καταθέσεις από τα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του θύματος προκειμένου να διερευνήσουν αν είχε δεχτεί απειλές ή αν είχε επαφές με κύκλους της νύχτας.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Γυναίκα παρασύρθηκε από τρένο στο Κορδελιό