Τροχαίο με περιπολικό, το οποίο έπεσε πάνω σε τρία διερχόμενα αυτοκίνητα, σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Τριπόλεως, μετά το Αρτεμίσιο.
Μπορεί ο Απρίλιος να θεωρείται ανοιξιάτικος μήνας, παρ’ όλα αυτά η καλοκαιρία των προηγούμενων ημερών τελείωσε φέρνοντας νέα επιδείνωση του καιρού με βροχές και πτώση θερμοκρασίας κυρίως σε ορεινές περιοχές.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, το έστρωσε από χαλάζι στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Τριπόλεως, μετά το Αρτεμίσιο. Αυτή την ώρα σημειώθηκε τροχαίο στο σημείο αυτό με περιπολικό, το οποίο έπεσε πάνω σε τρία διερχόμενα αυτοκίνητα.
Ένα αυτοκίνητο έχει εγκλωβιστεί πάνω στα κιγκλιδώματα, στο σημείο σπεύδει η πυροσβεστική για να παράσχει βοήθεια στους οδηγούς.
Δείτε επίσης: MasterChef spoiler: Mystery Box με άρωμα Ιταλίας!
- Καθαρός από ναρκωτικά και αλκοόλ ο Μαραντόνα κατά τον θάνατό του
- Πόσο θα κοστίσει στις ΗΠΑ η κατάκτηση της Γροιλανδίας; Εκτιμήσεις από τον κύκλο του Τραμπ
- Ν. Ανδρουλάκης: Απαραίτητες οι ριζικές αλλαγές στη Λευκή Βίβλο και διαπραγμάτευση για την Ελλάδα
- Επιστροφή στις οθόνες: Νέα επεισόδια για «Grey’s Anatomy» και πρεμιέρα της σειράς «Not Dead Yet» στο FX Life
- Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν προσκάλεσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο ετήσιο συνέδριο της UEFA