Το μήνυμα της μητέρας της Γαρυφαλλιάς για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη: «Δε θα σταματήσω ποτέ να ζητώ δικαίωση για τα θύματα»

Ηχηρή απάντηση έδωσε η μητέρα της Γαρυφαλλιάς σε όσους αναρωτήθηκαν «τι δουλειά είχε το θύμα στο ξενοδοχείο;» για την 24χρονη από την Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε τον βιασμό της

Η Αλέκα Ψαρράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που υπήρξε θύμα μίας από τις γυναικοκτονίες που σημειώθηκαν το προηγούμενο έτος στη χώρα μας έκανε μία δημοσίευση στο instagram σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης από την Θεσσαλονίκη.

Ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες της κόρης της γράφει:

«Αυτή είναι η Γαρυφαλλιά μου… Είναι ο άγγελός μου… Αυτό το πλάσμα έφυγε άδικα από το χέρι ενός “άνδρα”… Μου είναι δύσκολο να ακούω πως αυτά τα κορίτσια έκαναν κάποιο λάθος γιατί βρέθηκαν σε ένα μέρος με κάποιον που εμπιστεύτηκαν! Πότε θα σταματήσει η συζήτηση γύρω από τα θύματα; Πότε θα αρχίσουν να μιλάνε για βιαστές… για δολοφόνους; Εγώ δε θα σταματήσω ποτέ να στρέφω τη συζήτηση προς αυτούς… Δε θα σταματήσω ποτέ να ζητώ δικαίωση για τα θύματα, τιμωρία για τους θύτες και ασφάλεια για όλες τις υπόλοιπες! Σεβασμός προς τη γυναίκα είναι πολιτισμός και δηλώνει την αρρενωπότητα των ανδρών… άραγε υπάρχει ακόμα αυτή η λέξη στο λεξιλόγιό τους; Όχι άλλη Γαρυφαλλιά».

Δείτε επίσης: Ξυλοδαρμός 40χρονης στην Αργυρούπολη: Συγκλονίζει η κόρη του δράστη – «Ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή»