ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Νέα τρένα και νέο πρόγραμμα δρομολογίων από τις 15 Μαΐου

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από την Κυριακή 15 Μαΐου γίνεται συνολική αναδιάρθρωση σε όλα τα δρομολόγια της επικράτειας

Ειδικότερα:  

Στη διαδρομή ΑθήναΘεσσαλονίκη: τροποποιούνται οι χρόνοι των δρομολογίων και από 5 ζεύγη αμαξοστοιχιών που κυκλοφορούσαν ανά ημέρα αυξάνονται σε 7 (κάθε 2 ώρες ανά κατεύθυνση), με μειωμένους χρόνους ταξιδιού. 

Μάλιστα από τις 7.20 το πρωί της Κυριακής δρομολογούνται τα νέα γρήγορα τραίνα ΕΤR που θα καλύπτουν τη διαδρομή σε λιγότερο από 4 ώρες. Το εισιτήριο σε αυτά τα νέα τραίνα είναι μειωμένο 20% για 20 ημέρες μέχρι τις 3 Ιουνίου. 

Στη διαδρομή ΑθήναΚαλαμπάκα: τροποποιούνται οι χρόνοι των δρομολογίων. 

Στις διαδρομές του Προαστιακού Αθήνας (Αεροδρόμιο-Κιάτο-Πειραιάς-Αθήνα-Χαλκίδα): επέρχονται μικρές τροποποιήσεις στους χρόνους των δρομολογίων. 

Στις διαδρομές ΑθήναΛειανοκλάδι & ΛειανοκλάδιΛαμίαΣτυλίδα: τροποποιούνται οι χρόνοι των δρομολογίων. 

Προστίθενται νέες διαδρομές: Τιθορέα-Οινόη (λεωφορείο), ΤιθορέαΛειανοκλάδιΛαμίαΣτυλίδα και ΛειανοκλάδιΛαμία (για εξυπηρέτηση μετεπιβιβάσεων από/σε δρομολόγια IC Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα). 

Στις διαδρομές Κεντρικής Ελλάδας, ΘεσσαλονίκηΛάρισαΠαλαιοφάρσαλοςΚαλαμπάκα & ΛάρισαΒόλος: επέρχονται σημαντικές τροποποιήσεις. 

Στη διαδρομή ΘεσσαλονίκηΈδεσσαΦλώρινα: τροποποιούνται οι χρόνοι των δρομολογίων και 1 ζεύγος δρομολόγιων κυκλοφορεί στη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Έδεσσα-Θεσσαλονίκη. 

Στις διαδρομές ΘεσσαλονίκηΣέρρες & Θεσσαλονίκη-Δράμα: τροποποιούνται οι χρόνοι των δρομολογίων. 

Η διαδρομή ΔράμαΑλεξανδρούπολη καταργείται ενώ προστίθενται νέες συνδέσεις μεταξύ ΔράμαςΞάνθηςΚομοτηνήςΑλεξανδρούπολης

Στη διαδρομή ΑλεξανδρούποληΟρμένιο: τροποποιούνται οι χρόνοι των δρομολογίων και 1 ζεύγος δρομολόγιων κυκλοφορεί στη διαδρομή Αλεξανδρούπολη-Ορεστιάδα. 

Τα δρομολόγια των τουριστικών διαδρομών ΔιακοπτόΚαλάβρυτα, Άνω ΛεχώνιαΜηλιές, ΚατάκολοΠύργοςΟλυμπία, δεν τροποποιούνται. 

Τα δρομολόγια των διαδρομών ΚιάτοΠάτρα, ΚιάτοΑίγιο & Προαστιακού Πάτρας, δεν τροποποιούνται. 

Η εταιρεία ενημερώνει το κοινό ότι μπορεί να εγγραφτεί στην εφαρμογή Telegram στον λογαριασμό «Trainose – Train Information» για ενημέρωση σχετικά με δρομολόγια, καθυστερήσεις, καταργήσεις ή άλλες πληροφορίες. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συχνότητα και τους χρόνους των δρομολογίων (από 15/05/2022), μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., το Τηλεφωνικό Κέντρο και τα εκδοτήρια των σταθμών. 

Δείτε επίσης: ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Τον Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια Αθήνα – Θεσσαλονίκη με ETR 470