Τρίκαλα: Ιερείς δέχτηκαν φραστική επίθεση από μαθητές – Έβριζαν βαρύτατα τα θεία

Κλήθηκε και η Αστυνομία

Μαθητές που βρίσκονται στα Τρίκαλα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής, επιτέθηκαν φραστικά σε ιερείς με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο η Αστυνομία, μετά από καταγγελία τους.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, το επεισόδιο καταγράφτηκε το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, όταν δυο στελέχη του κλήρου δέχθηκαν φραστική επίθεση από μαθητές σχολείου.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν διερχόμενοι κάτω από κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, οι δυο κληρικοί και ένας ακόμα πολίτης, που ήταν στην παρέα τους, δέχθηκαν φραστική επίθεση από μαθητές σχολείου της Πάτρας, οι οποίοι φιλοξενούνται στα Τρίκαλα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής και εκείνη την ώρα ήταν στα μπαλκόνια τους. Η επίθεση είχε τα χαρακτηριστικά προσβολής των θείων.

Κάλεσαν την Αστυνομία

Αμέσως οι κληρικοί κάλεσαν την Αστυνομία στο σημείο για να καταγράψει το συμβάν για εξύβριση των Θείων από τους μαθητές. Οι αστυνομικοί εισήλθαν, μάλιστα, στο ξενοδοχείο και ζήτησαν τα στοιχεία των μαθητών. 

Ενημερώθηκαν αμέσως οι συνοδοί καθηγητές τους, οι οποίοι ζήτησαν αμέσως συγνώμη για τις ενέργειες των μαθητών. Οι δυο κληρικοί δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια στο θέμα, ωστόσο υπογράμμισαν με τη στάση και τις ενέργειές τους το καταδικαστέο της πράξης.

Δείτε επίσης: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση μητροκτόνου στα Γρεβενά – Είχε σκοτώσει και την γιαγιά του