ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Τροχαίο Ferrari: «Έρχομαι να σου δείξω τα γκάζια που έχει» – Σοκάρουν αυτόπτες μάρτυρες από το σημείο

Σοκ έχει προκακέσει η σφοδρότητα του τροχαίο ατυχήματος στη Βάρη το οποίο στοίχισε την ζωή στον 45χρονο επιχειρηματία, Τζώρτζη Μονογυιό.

Τραγική ειρωνία είανι ότι από το σημείο που σκοτώθηκε λίγα μέτρα πιο κάτω είχε σκοτωθεί και ο Mad Clip, ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω είναι και η αντοπροσωπεία που αγόρασε το σημείο.

Λίγες ώρες πριν σκοτωθεί ο Τζώρτζης Μονογυιός κάλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΣΚΑΪ, έναν φίλο του τον οποίο και τόνισε ότι «έρχομαι να σου δέιξω τι γκάζια έχει».

Σοκάρουν αυτόπτες μάρτυρες

Σοκάρουν αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν για το δυστύχημα με την Ferrari με έναν κάτοικο της περιοχής να τονίζει την καταλυτική συμβολή διερχόμενων οδηγών για να σωθεί η γυναίκα.

«Βγήκα και αντίκρυσα αυτό το πράγμα, να καίγεται ένα αυτοκίνητο στη νησίδα της παραλιακής. Δεν άκουσα θόρυβο μεγάλο, εγώ βγήκα κατά τύχη στο μπαλκόνι. Υπήρχαν δύο σώματα, μία σορός και μίας κοπέλας που ήταν εν ζωή. Τους είχαν τραβήξει έξω στο γρασίδι στη νησίδα», είπε αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο MEGA.

Στην συνέχεια μίλησε ένας οδηγός ταξί ο οποίος ανέφερε: «Είδε το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο. Δεν κατάλαβε γιατί… Κάποιος έτρεξε γρήγορα και έβγαλε τους επιβάτες κι αμέσως μετά το αυτοκίνητο πήρε φωτιά. Έμαθα ότι ο οδηγός μόλις είχε παραλάβει το αυτοκίνητο».

Δείτε επίσης: Τροχαίο Βάρη: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες – Ο οδηγός έκανε ελιγμό λόγω… πεζού