Τι είπε για τα καρναβάλια
Ο καθηγητής Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Αλκιβιάδης Βατόπουλος φιλοξενήθηκε στον ΣΚΑΪ και είπε πως θα υπάρξουν κι άλλα…ξεσπάσματα της πανδημίας αλλά το θέμα είναι το κατά πόσο θα είναι θανατηφόρα.
Μιλώντας για τους σκληρούς δείκτες δηλαδή τους θανάτους και τους διασωληνωμένους, τόνισε ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα αρχίσουν σιγά – σιγά να πέφτουν σχολιάζοντας πως είναι δεδομένο ότι θα ηρεμήσουν τα πράγματα. Βέβαια, «αυτό δε σημαίνει ότι ήρθε το τέλος της πανδημίας» σχολίασε.
Αναφέροντας το αν θα γίνουν τα καρναβάλια, δεν φάνηκε και ιδιαίτερα αισιόδοξος δηλώνοντας ότι «ένα καρναβάλι προφανώς θα προκαλέσει συνωστισμό ανθρώπων. Ο συνωστισμός θα φέρει κρούσματα, αυτά θα φέρουν νόσο και επομένως και βαριά περιστατικά».
Δείτε επίσης: ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε δωρεάν rapid test σήμερα Τρίτη
- Οι κορυφαίες παραλίες του κόσμου για το 2025: Ποια ελληνική συγκαταλέγεται στις καλύτερες
- Πιτζάμες για Όλη την Οικογένεια: Άνεση, Ποιότητα και Στυλ από το Comfort.com.gr
- Οι καλύτερες οικονομικές επιλογές κινητών για δώρο στο βαφτιστήρι
- Απόστολος Καλδάρας: Η ελληνική μουσική μέσα από την προσωπική του οπτική
- Δριμύς ανοιξιάτικος χιονιάς με θερμοκρασίες κάτω από 13°C