Νέα στοιχεία για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη έρχονται στο φως.
Ειδικότερα, οι πολυαναμενόμενες τοξικολογικές εξετάσεις, σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, είναι αρνητικές.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης δεν έχει ανιχνευθεί κάποια ναρκωτική ή φαρμακευτική ουσία, ενώ έχει φανεί αλκοόλ (όχι σε πολύ μεγάλη ποσότητα).
Σημειώνεται πως το πόρισμα του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ παραδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην 5η ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.
Το παρέδωσε καθηγητής Τοξικολογίας του ΑΠΘ που ορίστηκε από τις διωκτικές αρχές ως πραγματογνώμονας για την υπόθεση, ενώ θα ενημερώσει την ανακρίτρια για το περιεχόμενό του.
Δείτε επίσης: Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Στην Ελλάδα φτάνουν σήμερα οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης
- Ομόφωνη έγκριση για τις οριστικές μελέτες του αναβατορίου στο Κάστρο της Μονεμβασιάς
- Οι μύες θυμούνται τη γυμναστική: Η σχέση τους με τις πρωτεΐνες
- Αγοραστική δύναμη: Οι προκλήσεις που επιβαρύνουν την ελληνική οικονομία
- Ιστορική συμφωνία στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για την προετοιμασία και τον αγώνα κατά μελλοντικών πανδημιών
- Μεγάλη Τετάρτη: Το τελετουργικό της ημέρας και η σημασία της ακολουθίας του Νιπτήρος