Βιασμός 24χρονης: Περιπολικό έξω από το ξενοδοχείο το μοιραίο βράδυ

Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις από το βράδυ του βιασμούς της 24χρονης – όπως η ίδια καταγγέλλει – από επιφανείς επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες σε γνωστό ξενοδοχείο της Δυτικής Θεσσαλονίκης εκείνο το βράδυ εμφανίστηκε και ένα περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας το οποίο όμως και έφυγε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ3 στην δικογραφία υπάρχει η κατάθεση μιας 18χρονης κοπέλας η οποία τονίζει ότι πήγε στο πάρτι στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο, είδε κοπέλες που της φάνηκαν ότι ήταν εκδιδόμενες.

Στην προκαταρκτική έρευνα θα εξεταστούν κι άλλα στοιχεία, όπως αυτό προέκυψε από κατάθεση της κοπέλας, όπως και η παρουσία περιπολικού στο σημείο.

Συγκεκριμένα η κοπέλα ανέφερε ότι το περιπολικό έφερε αναστάτωση στην «παρέα» και μάλιστα έσπευσαν να χαμηλώσουν την μουσική.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια μάρτυρα εμφανίστηκε τότε μία άλλη νεαρή που φώναξε χαρακτηριστικά “τι ανησυχείτε αφού είμαι εγώ εδώ;“.

Δείτε επίσης: Στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου ο Τάκης Θεοδωρικάκος: «Θα γίνει πράξη η αυξημένη παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή»