Βιασμός ανήλικης: Ο Ιερέας κατηγορείται για τέσσερα αδικήματα

Η ανήλικη δεν ήθελε να μιλήσει για τα όσα ζούσε

Όπως έχετε ενημερωθεί νωρίτερα από το politic.gr ένας Ιερέας 37 ετών συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικη στην Αθήνα. Ο Ιερέας είναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες και οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Νίκος Στεφανάτος, έχει παραλάβει από χθες την προανακριτική δικογραφία και άρχισε να διερευνά την υπόθεση άμεσα λόγω του ότι είναι πολύ σοβαρές οι κατηγορίες, επειδή στην υπόθεση εμπλέκεται ένα ανήλικο θύμα.

Ο Ιερέας κατηγορείται για τα εξής αδικήματα: Βιασμό ,κατάχρηση σε ασέλγεια ,αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον ανακριτή και αμέσως κινήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες για τη σύλληψη του δράστη των καταγγελομένων πράξεων .

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι συγκεκριμένες πράξεις γίνονταν από τον Ιερέα το διάστημα από το 2019 μέχρι τον Μάιο του 2020.

Η ανήλικη φοβόταν να μιλήσει

Το κοριτσάκι ωστόσο δεν επιθυμούσε να μιλήσει για τα όσα ζούσε, ωστόσο μετά από κάποιο διάστημα αποφάσισε να ενημερώσει τη θεία της.

Αμέσως έγινε καταγγελία και ξεκίνησε προανάκριση από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων. Σύμφωνα με την καταγγελία του κοριτσιού, ο Ιερέας της ζητούσε να του στέλνει φωτογραφίες.

Δείτε επίσης: Άγιος Παντελεήμονας: Ιερέας συνελήφθη για βιασμό ανήλικης