Βόλος: Άνδρας χτύπησε στην κοιλιά την έγκυο σύζυγό του επειδή κάπνιζε – Τι κατέθεσε η ίδια

Το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αρχές

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας έπεσε μια 39χρονη έγκυος γυναίκα από τον Αλμυρό Βόλου, η οποία κατέληξε στο νοσοκομείο.

Η 39χρονη κάπνιζε ενώ είναι στον 7ο μήνα και ο 43χρονος στην προσπάθειά του να της πάρει το πακέτο την απώθησε κάτι το οποίο προκάλεσε τον έντονο καβγά τους το μεσημέρι της Πέμπτης όπως τονίζει το magnesianews.gr.

Ο άνδρας την Παρασκευή βρέθηκε στα Δικαστήρια, ωστόσο δεν έγινε η δίκη λόγω του ότι η γυναίκα δεν είχε βγει ακόμα από το νοσοκομείο. Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος και η δίκη θα γίνει την Τετάρτη 18 Μαΐου.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας που του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και απόπειρα σωματικής βλάβης από πρόθεση.

Τι κατέθεσαν η 39χρονη και ο σύζυγός της

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 39χρονη παραδέχτηκε το ότι υπήρξε καβγάς μεταξύ τους λόγω του καπνίσματος και ο άνδρας την έσπρωξε ενώ προσπαθώντας να της πάρει το πακέτο τη χτύπησε στην κοιλιά. Η γυναίκα θέλοντας να τον αποφύγει, έπεσε στο κρεβάτι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας την κυνηγούσε για να της πάρει το πακέτο και χωρίς να το θέλει την ακούμπησε στην κοιλιά. Το θετικό είναι πως όταν η γυναίκα υποβλήθηκε σε εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι το έμβρυο είναι μια χαρά στην υγεία του ενώ η ίδια έμεινε στο νοσοκομείο προληπτικά.

Στο νοσοκομείο μαζί με τη γυναίκα έμεινε και το μωρό της οικογένειας, ηλικίας 20 μηνών, γιατί δεν είχε πού να μείνει, όταν συνελήφθη ο άνδρας και δεν θα κινηθεί κάποια διαδικασία από την Εισαγγελία.

Το ζευγάρι δεν έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές και ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη.

Δείτε επίσης: Γιάννης Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας ενδιαφέρεται μόνο για το κόμμα του και την επανεκλογή του