Βόλος: Πατέρας χτύπησε τον 9χρονο γιο του – Τι κατήγγειλε ο ίδιος και η πρώην σύζυγός του

Και οι δύο απέδωσαν την ενέργειά του στην «κακιά στιγμή»

Άλλο ένα περιστατικό βίας εις βάρος ανηλίκου σημειώθηκε αυτήν τη φορά στον Βόλο. Πιο συγκεκριμένα, ένας πατέρας βιαιοπράγησε κατά του ανήλικου γιου του σε δημόσιο χώρο και πιο συγκεκριμένα στο λιμάνι του Βόλου. Ο ίδιος ο πατέρας είπε πως «ήταν η κακιά στιγμή». Μετά από αυτό, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη προχθές στο λιμάνι του Βόλου.

Τι κατέθεσε η μητέρα

Η πρώην σύζυγός του πάντως η οποία έχει την επιμέλεια του 9χρονου παιδιού, στην κατάθεσή της έδειξε πως ο άνδρας έχει πάρα πολύ καλές σχέσεις με τον γιο του, και βοηθάει όσο μπορεί στις δραστηριότητές του ενώ έχει το ελεύθερο να τον βλέπει όποτε επιθυμεί. Η ίδια η γυναίκα, είπε πως «ήταν η κακιά στιγμή» κάτι με το οποίο συμφώνησε και ο ίδιος ο πατέρας, ενώ σύμφωνα με τον πατέρα η ενέργειά του ήταν αποτέλεσμα της συμπεριφοράς του μικρού.

Η μητέρα ανέφερε πως ο 9χρονος δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το διάβασμα, ενώ ενοχλεί τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο. Μετά το συμβάν, η μητέρα ήρθε σε επικοινωνία με τον πατέρα και της είπε πως ο ανήλικος του μίλησε άσχημα, κάτι το οποίο τον οδήγησε στο να τον χτυπήσει έτσι ώστε να αλλάξει συμπεριφορά. Επιπλέον, ο μικρός ρωτούσε για την τύχη του πατέρα του και έλεγε πως τον αγαπάει. Επίσης η μητέρα είπε πως δεν θέλει να διωχθεί ποινικά ο πατέρας του παιδιού.

Ο άνδρας που είδε το συγκεκριμένο περιστατικό και το κατήγγειλε, είπε πως άκουσε φωνές ενώ ήταν έξω από φαρμακείο, και με το που αντιλήφθηκε ότι ο πατέρας χτυπά τον μικρό, του είπε ότι θα τον καταγγείλει κι εκείνος του απάντησε βρίζοντάς τον.

Ο εισαγγελέας δέχτηκε τα όσα είπε ο πατέρας, αλλά τον προειδοποίησε πως δεν πρέπει να γίνει ξανά κάτι τέτοιο, και ζήτησε να μεταβληθεί η κατηγορία από ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη σε ελαφρά ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και να κριθεί απαράδεκτη η ποινική δίωξη, σύμφωνα με το thenewspaper.gr.

Δείτε επίσης: Κορονοϊός: 5χρονο αγοράκι εμφάνισε σπάνιο σύνδρομο μετά τη νόσηση (vid)