Σε επιφυλακή βρίσκονται οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας, λόγω της κακοκαιρίας Μπάλλος που αναμένεται να πλήξει την περιοχή της επόμενες ώρες.
Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω οι κάτοικοι χρησιμοποιώντας κορμούς καμένων δένδρων προσπαθούν να φτιάξουν περιφράξεις για να εμποδίσουν τα νερά.
Η πολιτική προστασία μέσω του 112 έστειλε μήνυμα ζητώντας να προφυλαχθούν από την κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει το νησί.
«Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή σας. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις, περιοχές που έχουν ή μπορεί να πλημμυρίσουν. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών» ανέφερε το μήνυμα.
Δείτε επίσης: Πλημμυρισμένη η Λεωφόρος Κηφισίας (vids & pics)
- Η Υγεία σε Νέα Διάσταση: Το CASSINI Hackathon Στην Καρδιά των Ιωαννίνων
- Γ. Μανιάτης: Σημαντικό βήμα για τη στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης
- ΑΕΚ: Ο Βίντα επιστρέφει, συμμετοχή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Συναντήσεις του Απόστολου Τζιτζικώστα με τους ηγέτες των ευρωπαϊκών αεροδρομίων και των μεγάλων αεροπορικών εταιρειών
- BHMAGAZINO: Ο Ντόναλντ Τραμπ και οι ισχυροί της τεχνολογίας
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr