Ξεχώρισε η AEGEAN – Για άλλη μια χρονιά η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης

Βραβεύτηκε ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης στα World Airline Awards 2021

H περασμένη αλλά και η φετινή χρονιά ήταν μια δύσκολη περίοδος για την παγκόσμια αεροπορική βιομηχανία, με την ζήτηση των επιβατών να εμφανίζει κατακόρυφη πτώση διεθνώς, λόγω αποκλεισμών και αυστηρών περιορισμών που επήλθαν από τα μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Παρόλα αυτά, οι δυσμενείς συνθήκες στις μετακινήσεις δεν απέτρεψε τους εκλεκτούς του κλάδου, όπως η Aegean, να αναδειχθούν για άλλη μια χρονιά παγκοσμίως.

Eιδικότερα, σύμφωνα μεέρευνα των World Airline Awards, με διάρκεια 23 μηνών (Σεπτέμβριος 2019 – Ιούλιος 2021) και συμμετοχή 13,42 εκατομμυρίω ταξιδιώτών από 100 και πλέον εθνικότητες, η Aegean κατέκτησε την πρώτη θέση σε ευρωπαϊκό επίπεδο για 10η συνεχόμενη χρονιά.

«Η AEGEAN πέτυχε ένα πολύ σημαντικό ρεκόρ κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών της για δέκατη συνεχόμενη φορά. Οι αεροπορικές εταιρείες αξιολογήθηκαν πολύ θετικά για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και εξυπηρέτησης που προσφέρει το προσωπικό τους. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον και ελπίζουμε από το 2022 τα ταξίδια να επιστρέψουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς και συνθήκες», ανέφερε ο Edward Plaisted, διευθύνων σύμβουλος του διεθνούς οργανισμού αξιολόγησης αερομεταφορών Skytrax που απονέμει κάθε χρόνο τα World Airline Awards.

Την πρώτη θέση κατέκτησε η Qatar Airways, ενώ επίσης διακρίσεις κατέκτησαν,  οι Singapore Airlines, και Emirates.

Δείτε επίσης: Aegean: Απευθείας πτήση για Αλεξανδρούπολη-Ηράκλειο

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr