Υπόθεση Γλυκών Νερών: Μυστική κατάθεση έδωσε η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού

Πολύωρη κατάθεση έδωσε η σύμβουλος ψυχικής υγείας του μοιραίου ζευγαριού κ Ελένη Μυλωνοπούλου – Μίλησε στον 12ο ανακριτή Παναγιώτη Παναγιώτου που διερευνά την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά

Η κατάθεσή της, δόθηκε υπό άκρα μυστικότητα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου για το in.gr.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας φέρεται να αναφέρθηκε διεξοδικά σε όλες τις συνεδρίες του ζευγαριού-περισσότερες από δέκα-την περίοδο Οκτωβρίου –Φεβρουαρίου 2021 και τα όσα της είχε εκμυστηρευτεί η Κάρολαιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κάρολαιν είχε μιλήσει στην κ Μυλωνοπούλου για «απέχθεια» προς τον σύζυγο της αλλά και για κάποιες «αδικαιολόγητες» μεταβάσεις του στην εταιρεία ενοικίασης ελικοπτέρων. Ακόμη η σύμβουλος του ζευγαριού φέρεται –σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες – να έχει αναφερθεί και στην επίσκεψη που δέχθηκε στο γραφείο της στο Χαλάνδρι από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις αρχές Ιουνίου, δηλαδή περίπου μία εβδομάδα πριν εξιχνιαστεί η υπόθεση.

Ο συζυγοκτόνος προσπαθούσε να μάθει πληροφορίες από εκείνη σχετικά με τις σημειώσεις που έχει κρατήσει από τις συζητήσεις με την Κάρολαιν και τι πρόκειται να πει στις αστυνομικές αρχές. Η κ. Μυλωνοπούλου είχε ήδη καταθέσει στην Ασφάλεια Αττικής.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση ο δολοφόνος έφτασε στο σημείο να εκφράσει και τις υποψίες του ότι η επίθεση από τους φανταστικούς ληστές στη μεζονέτα προήλθε από άτομα με τα οποία είχε κάποια συναλλαγή για την αγορά του οικοπέδου κι οι οποίοι υποτίθεται τον είχαν παραπλανήσει.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ του in.gr, η κ. Μυλωνοπουλου φέρεται να είχε δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα από αγνώστους, λίγες ημέρες μετά την δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά. Στόχος των τηλεφωνημάτων αυτών, που έγιναν με απόκρυψη, ήταν να μην προχωρήσει σε αναφορές για την υπόθεση.

Σύμφωνα με ορισμένες πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα αυτά τα τηλεφωνήματα θα αποτελέσουν αντικείμενο ενδιαφέροντος του δικαστικού λειτουργού που διερευνά την υπόθεση.

Tέλος, ο αρμόδιος ανακριτής θα εξετάσει ενδελεχώς τις οικονομικές συναλλαγές του πιλότου, τις προσπάθειες να έχει υπό διαρκή έλεγχο του την άτυχη Καρολάιν και τον τρόπο με τον οποίο σταμάτησαν οι συνεδρίες με την σύμβουλο ψυχικής υγείας.

Δείτε επίσης: Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία – Τα πρώτα αποτελέσματα από την άρση απορρήτου των τραπεζικών λογαριασμών