ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Υπόθεση βιασμού ανήλικης από ρασοφόρο: Απολογείται σήμερα ο 37χρονος – Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του

Στην Ευελπίδων θα βρεθεί σήμερα ο 37χρονος ιερέας προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή για το βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια.

Η απολογία του εκτός απροόπτου θα δοθεί κανονικά, καθώς παρά το γεγονός ότι οι εργασίες στα δικαστήρια έχουν ανασταλεί λόγω της κακοκαιρίας, οι ανακρίσεις αναμένεται να διεξαχθούν.

Σημειώνεται πως ο ρασοφόρος αναμένεται να ισχυριστεί πως πίσω από την καταγγελία της ανήλικης κρύβονται οικονομικά κίνητρα.

Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του ιερέα

Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κοριτσιού, ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος επικαλούμενος νέες καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του κληρικού χτες.


Σε ανακοίνωσή του ο ποινικολόγος, που επρόκειτο να συνοδεύσει αύριο τον κατηγορούμενο ενώπιον του ανακριτή για την απολογία του, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Επειδή τα ως νέα στοιχεία που είδαν το φώς της δημοσιότητας στις 24 -01-2022 έρχονται σε αντίθεση με τα πιστεύω μου, τα χρηστά ήθη και την υπερασπιστική μου νομική κατεύθυνση, δηλώνω ευθαρσώς πως παραιτούμαι από την υπόθεση και αρνούμαι την εντολή που έλαβα από τον ίδιο τον κατηγορούμενο στις 21-01-2022, τονίζοντας την αλήθεια που με διέπει ως συνήγορος καθώς είχα την διαβεβαίωση από τον ίδιο τον Ιερέα πως δεν υφίσταται καμία ερωτική συνεύρεση με την ανήλικη 14χρονη , αποκρύφτηκαν στοιχεία σε εμένα τον συνήγορό του, από τον κατηγορούμενο και τους οικείους του και προ εκπλήξεως μου δημοσιοποιήθηκαν νέες καταγγελίες εναντίον του. Το γεγονός αυτό με οδήγησε στο σημείο να παραιτηθώ από πληρεξούσιος δικηγόρος του».

Δείτε επίσης: Ντροπιαστικές εικόνες: Εγκλωβισμένοι οδηγοί κοιμούνται στο πάτωμα ξενοδοχείου