Ζάκυνθος: Αρνήτρια προπηλακίζει εργαζόμενη σε ναό

Σε εκκλησία στο Τραγάκι της Ζακύνθου, όπου λειτουργούσε αρνητής ιερέας που καλούσε τους πιστούς να μην εμβολιαστούν, αρνήτρια πιστή φαίνεται να προπηλακίζει εργαζόμενη του ναού

Τα «παρατράγουδα» φαίνεται ότι έχουν αρχίσει στις εκκλησίες, αφού σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, φαίνεται γυναίκα να φωνάζει σε εργαζόμενη του ναού «πήγαινε στη δουλειά σου», και να της λέει «Σε βάλαν εδώ πέρα δικηγόρο εσένα;» και να συνεχίζει «Θα με ελέγξεις εσύ εμένα; Ποιος σ’έβαλε εσένα να μιλάς;»

Η γυναίκα δήλωσε στην κάμερα πως δεν σκοπεύει να κάνει ούτε εμβόλια ούτε τεστ, καθώς όλα αυτά είναι «του σατανά», και η εποχή είναι «αντίχριστη».

Υπενθυμίζεται ότι αργία έχουν ήδη τεθεί από το Μητροπολίτη Ζακύνθου, Διονύσιο Δ΄, 14 ιερείς οι οποίοι αρνήθηκαν να εμβολιαστούν. Ο Μητροπολίτης τους είχε προειδοποιήσει εδώ και καιρό για την απόφασή του αυτή και είχε ζητήσει από όλους στη Μητρόπολή του να είναι εμβολιασμένοι.

Συγκεκριμένα, ο μητροπολίτης ήδη καθαίρεσε έναν από τους 14 οριστικά, ενώ στους υπόλοιπους 13 έδωσε προθεσμία μέχρι τις 25 Νοεμβρίου να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους.

Η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει την οργή πιστών οι οποίοι πέταξαν στους δρόμους της πόλης της Ζακύνθου τρικάκια, ενώ κατηγορούν την Μητρόπολη Ζακύνθου για «απάνθρωπες και παράνομες ενέργειες». Φτάνουν, μάλιστα, στο σημείο να χαρακτηρίσουν τις ενέργειες της Μητρόπολης «σατανικές».

Δείτε επίσης: Ζάκυνθος: Σε αργία 14 ιερείς μετά από την άρνηση τους να εμβολιαστούν – Αναστάτωση στο νησί

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr