Ελληνική κουζίνα και wine guru: Εορταστική έκδοση με το ΒΗΜΑ

Ελληνική κουζίνα και wine guru: Εορταστική έκδοση με το ΒΗΜΑ

Ανακαλύψτε γευστικές προτάσεις και εορταστικά πιάτα για τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές στην ειδική έκδοση του περιοδικού Ελληνική Κουζίνα. Το νέο τεύχος του περιοδικού Ελληνική Κουζίνα κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου με το ΒΗΜΑ, σηματοδοτώντας την λαμπερή ατμόσφαιρα των φετινών εορτών. Φαντασία, δημιουργία και ονειρικές γεύσεις είναι οι προτάσεις για τα πιο γιορτινά τραπέζια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Πενήντα εκλεκτές συνταγές προσφέρονται για γιορτές γεμάτες γεύση και αρώματα, με έμπνευση από την αθηναϊκή αστική κουζίνα.

Μοσχαράκι νουά, λαχανοντολμάδες με σταφίδες και χοιρινό με κυδώνια είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις που περιλαμβάνονται. Η Μιμή Ντενίση μας ανοίγει το σπίτι της και μας προσφέρει την φανταστική της τάρτα tarte Tatin. Οι αγαπημένοι μας celebrities και chef μοιράζονται τις γιορτινές τους γευστικές αναμνήσεις και προτείνουν συνταγές για το brunch της Πρωτοχρονιάς.

Μαζί, το Wine Guru περιλαμβάνει αφιέρωμα στα ερυθρά κρασιά που θα συνοδεύσουν το γιορτινό δείπνο, τον υπέροχο κόσμο του κονιάκ και τα νέα ελληνικά αποστάγματα. Δοκιμάζουμε και προτείνουμε τα 20 καλύτερα γλυκίσματα, κλείνουμε τραπέζι στα πιο κομψά εστιατόρια και προγραμματίζουμε βραδιές σε trendy bars για την υποδοχή της νέας χρονιάς.

Ελληνική Κουζίνα & Wine Guru Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2024 με το ΒΗΜΑ.

Loading