Ανακαλύψτε πώς ένα γερμανικό εστιατόριο αντιμετωπίζει τη σπατάλη τροφίμων με μια αμφιλεγόμενη πολιτική χρέωσης. Το τελευταίο διάστημα, ένα εστιατόριο στη Γερμανία έχει προκαλέσει αίσθηση στα social media με την πρωτοποριακή του προσέγγιση στη σπατάλη φαγητού. Το εστιατόριο χρεώνει επιπλέον τους πελάτες που δεν ολοκληρώνουν το γεύμα τους.
Η εν λόγω πρακτική έγινε γνωστή μέσω ενός viral βίντεο που συγκέντρωσε 4,5 εκατομμύρια προβολές στο TikTok. Μια εργαζόμενη του εστιατορίου αναφέρει: Αν δεν μπορείτε να τελειώσετε το φαγητό στο εστιατόριό μας, τότε πρέπει να πληρώσετε κάποια επιπλέον χρήματα στο τέλος.
Η φιλοσοφία πίσω από αυτή τη στρατηγική είναι ένας ειδικός κανόνας «all you can eat», με τιμή 30 ευρώ για 90 λεπτά, προκειμένου να ενθαρρύνει τους πελάτες να καταναλώνουν μόνο ό,τι μπορούν. Πολλοί από τους χρήστες του διαδικτύου τάχθηκαν υπέρ της πρωτοβουλίας, επισημαίνοντας ότι παρόμοιες πρακτικές είναι συνήθεις στη Γερμανία, μειώνοντας τη σπατάλη τροφίμων.
Πηγή περιεχομένου: in.gr