Εθνική Ελλάδος: Ο Ταξιάρχης Φούντας επιστρέφει για τα παιχνίδια με τη Σκωτία

Εθνική Ελλάδος: Ο Ταξιάρχης Φούντας επιστρέφει για τα παιχνίδια με τη Σκωτία

Ο Ταξιάρχης Φούντας επιστρέφει στην Εθνική Ελλάδος για σημαντικά παιχνίδια στο Nations League. Ο Ταξιάρχης Φούντας βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα με την ομάδα του ΟΦΗ, όπου έχει σημειώσει 6 γκολ σε 22 εμφανίσεις αυτή τη σεζόν. Επιστρέφει στην Εθνική Ελλάδος για τα κρίσιμα παιχνίδια απέναντι στη Σκωτία στο πλαίσιο του Nations League, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στο Γ. Καραϊσκάκης στις 20 Μαρτίου και την ρεβάνς στο Χάμπτεν Παρκ στις 23 Μαρτίου. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής θα φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο έπειτα από ενάμιση χρόνο, καθώς η τελευταία του συμμετοχή ήταν τον Νοέμβριο του 2023, απέναντι στην Ολλανδία, για τα προκριματικά του Euro 2024.

Με την Εθνική Ελλάδος, ο Φούντας έχει σκοράρει 1 γκολ και έχει μοιράσει 2 ασίστ σε 18 ματς. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βλέπει τον παίκτη ως μια ποιοτική προσθήκη στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Η Εθνική θα αγωνιστεί αρχικά στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 20 Μαρτίου στις 21:45 και έπειτα στο Χάμπτεν Παρκ την Κυριακή 23 Μαρτίου στις 19:00. Εάν η Ελλάδα καταφέρει να προκριθεί, θα εισέλθει για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία του Nations League. Οι προκριματικοί αγώνες του Μουντιάλ για την Ελλάδα θα ξεκινήσουν στις 5 Σεπτεμβρίου, καθώς η Εθνική συμμετέχει σε όμιλο τεσσάρων ομάδων.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play