Ο Γιάρεμτσουκ εκφράζει την αφοσίωσή του στον Ολυμπιακό μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ. Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας τη σημασία της νίκης του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Ουκρανός επιθετικός δήλωσε ότι νιώθει αυτοπεποίθηση λόγω των τερμάτων που σημειώνει σε καθοριστικά παιχνίδια, επισημαίνοντας ότι δίνει όλη την ψυχή του για την ομάδα.
Κάθε παιχνίδι όταν παίζεις για τον Ολυμπιακό είναι σημαντικό. Ο Γιάρεμτσουκ ανέφερε επίσης ότι το κίνητρο είναι υψηλό για όλους τους παίκτες της ομάδας, προσθέτοντας ότι είναι χαρούμενος με τη φόρμα του και ότι σκοράρει όταν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Δίνω και την καρδιά μου για τον Ολυμπιακό.
Αναφερόμενος στα γκολ του σε ντέρμπι, δήλωσε: Είναι μεγάλη η χαρά μου και θέλω να συνεχίσω έτσι. Αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, αποδεικνύει την ικανότητά του να ανταγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο κόντρα στους μεγαλύτερους αντιπάλους της ομάδας του.
Πηγή περιεχομένου: in.gr