Η κατανάλωση σκουληκιών αλεύρου ήδη είναι αρκετά δημοφιλής σε πολλές χώρες του κόσμου ιδιαίτερα στην Ασία
Όπως αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το συγκεκριμένο είδος σκουληκιού θα χρησιμοποιείται ως πηγή πρωτεΐνης σε μπισκότα, ζυμαρικά ή φουρνιστά προϊόντα.
Στόχος είναι η προώθηση εναλλακτικών και φιλικότερων προς το περιβάλλον πηγών πρωτεΐνης ώστε να μειωθεί η κατανάλωση κρέατος στην ήπειρο.
Σειρά έχουν ακόμη 11 έντομα, τα οποία περιμένουν τον έλεγχο ασφαλείας της Επιτροπής.
Δείτε επίσης: Μεγάλος σεισμός 7,5 Ρίχτερ στο Μεξικό – Φόβος για τσουνάμι (vid)