Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος καλεί σε συγκέντρωση για τα Τέμπη

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος καλεί σε συγκέντρωση για τα Τέμπη

Συγκέντρωση της ΠΟΘΑ για τη διαλεύκανση της τραγωδίας στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου 2025. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος εξέδωσε ανακοίνωση, καλώντας όλους τους πολίτες την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025, να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις που θα διεξαχθούν σε όλη τη χώρα. Συμπληρώνονται δύο χρόνια από αυτό το τραγικό γεγονός, δύο χρόνια συγκάλυψης και αποχής από ευθύνες, που πλήττουν την κοινωνία μας.

Η ανακοίνωση επισημαίνει την επιτακτική ανάγκη να αναζητηθεί η αλήθεια και να αποδοθούν ευθύνες. Όσο οι δημόσιες υποδομές καταρρέουν, οι κίνδυνοι για νέες τραγωδίες αυξάνονται, και η ζωή μας περιέρχεται σε δεύτερη μοίρα. Η ΠΟΘΑ αναγνωρίζει την ανάγκη να αντισταθούμε στις πιέσεις και να απαιτήσουμε δικαιοσύνη για τους πολίτες.

Για την Αθήνα, η προσυγκέντρωση των Σωματείων του Πολιτισμού θα πραγματοποιηθεί στις 10:30, στη γωνία Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου. Είναι ζωτικής σημασίας να ενωθούμε για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας και να μην ανεχθούμε ψέματα και συγκάλυψη.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play