Βίντεο δείχνει τον αναπληρωτή κυβερνήτη του Μισισίπι, Ντέλμπερτ Χόζμαν, να καταρρέει κατά τη διάρκεια ομιλίας του. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που καταγράφει την κατάρρευση του αναπληρωτή κυβερνήτη του Μισισίπι, Ντέλμπερτ Χόζμαν. Το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην ολομέλεια της Γερουσίας. Η στιγμή που κατέρρευσε μεταδόθηκε σε live μετάδοση, όπου φαίνεται ο Χόζμαν να στέκεται στο βήμα, να πέφτει αργά προς το μικρόφωνο και στη συνέχεια στο έδαφος.
Αμέσως μετά την κατάρρευσή του, οι διαδικασίες της Γερουσίας διακόπηκαν ώστε να λάβει ιατρική φροντίδα. Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, ο Χόζμαν παρέμεινε συνειδητός κατά τη διάρκεια της ιατρικής επέμβασης και διαβεβαίωσε ότι νιώθει καλά. Ο Χόζμαν, ο οποίος είναι 77 ετών, δήλωσε ότι ήταν αφυδατωμένος και εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στα καθήκοντά του την επόμενη ημέρα.
«Σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια και τις προσευχές. Ήμουν αφυδατωμένος, αλλά νιώθω καλά τώρα. Είμαι ευγνώμον για τους εξαιρετικούς ιατρικούς επαγγελματίες του Μισισίπι και έτοιμος να επιστρέψω στη δουλειά αύριο. Πήρα το μάθημά μου: Μείνετε ενυδατωμένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά στο X. Αν και το βίντεο από την live μετάδοση της Γερουσίας διαγράφηκε, αποσπάσματα του περιστατικού συνεχίζουν να κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εγείροντας συζητήσεις για την κατάσταση της υγείας του αναπληρωτή κυβερνήτη. Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν μάλιστα την προχωρημένη ηλικία των εκλεγμένων αξιωματούχων, θέμα που έχει απασχολήσει το κοινό μετά από την πρόσφατη εμφάνιση του 82χρονου γερουσιαστή Μιτς ΜακΚόννελ σε αναπηρικό αμαξίδιο έπειτα από αρκετές πτώσεις στο Καπιτώλιο.
Πηγή περιεχομένου: in.gr