Ισραήλ: Έκρηξη αυτοκινήτου καταγράφεται σε κεντρικό δρόμο του Τελ Αβίβ από κάμερα του στρατού

Ισραήλ: Έκρηξη αυτοκινήτου καταγράφεται σε κεντρικό δρόμο του Τελ Αβίβ από κάμερα του στρατού

Καταγράφηκε έκρηξη αυτοκινήτου στο Τελ Αβίβ από κάμερα στρατού, με σοκαριστικές εικόνες. Την ώρα που βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο του Τελ Αβίβ, ένας Ισραηλινός έτοιμος να περάσει απέναντι έγινε μάρτυρας της έκρηξης ενός αυτοκινήτου, που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας του ισραηλινού στρατού. Σε βίντεο, διακρίνεται ένα φορτηγάκι με καρότσα να κινείται με σταδιακή μείωση της ταχύτητας, την στιγμή που ο πεζός περίμενε για να διασχίσει το δρόμο.

Το επόμενο δευτερόλεπτο, το φορτηγάκι εκρήγνυται και τυλίγεται στις φλόγες, προκαλώντας τον πεζό να φλέγεται και να πέφτει στην άσφαλτο. Σε λίγα δευτερόλεπτα, ο οδηγός του φορτηγού εκτοξεύεται σε απόσταση αρκετών μέτρων από την έκρηξη. Οι εικόνες αυτές αποτυπώνουν την ανατριχιαστική ατμόσφαιρα της περισταστικής βίας που επικρατεί στην περιοχή.

Αύριο, η Χαμάς ανακοίνωσε ότι θα παραδώσει τις σορούς τεσσάρων ομήρων. Ο 2χρονος Κφιρ και ο 5χρονος Αριέλ, καθώς και η μητέρα τους, Σίρι Μπίμπας, θα παραδοθούν, ενώ ο πατέρας τους έχει απελευθερωθεί νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Ο Κφιρ, ο νεώτερος όμηρος, δεν γιόρτασε ποτέ τα γενέθλιά του στην ελευθερία μετά την απαγωγή του και της οικογένειάς του από τη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023, όταν ήταν μόλις 9 μηνών.

Το Σάββατο, έξι ακόμη Ισραηλινοί όμηροι θα απελευθερωθούν, με την ηλικία τους να κυμαίνεται από 22 έως 40 ετών. Είναι οι τελευταίοι ζωντανοί όμηροι που θα απελευθερωθούν στο πλαίσιο της πρώτης φάσης της εκεχειρίας. Μετά την ολοκλήρωση αυτής της φάσης, θα παραμείνουν στη Γάζα μόνο τέσσερις όμηροι, για τους οποίους πιστεύεται ότι είναι νεκροί.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play