Τι έγραψε πριν από λίγες ώρες η κ. Μονογυιού για το χαμό του αδερφού της – Αύριο η κηδεία του στη Μύκονο
Λίγες ώρες πριν το ύστατο χαίρε η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού, πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση μετά το τροχαίο δυστύχημα του αδερφού της στη Βούλα.
Ειδικότερα, η Κατερίνα Μονογυιού ζητά από τον κόσμο να σεβαστεί την επιθυμία της οικογένειας η κηδεία να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ, αντί για στεφάνια, όποιος θέλει να πραγματοποιήσει δωρεά στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου.
Η ανάρτηση:
Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου , σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας οτι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.
Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην
Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας.�
Κατερίνα Μονογυιού�
Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία μπροστά από γνωστό καφέ-μπαρ για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης (pic & vids)
- Σημαντική ανανέωση στον Παναθηναϊκό: Ο Τσέντι Όσμαν παραμένει για άλλα δύο χρόνια
- Ανανέωση συνεργασίας του Όσμαν με τον Παναθηναϊκό – Σύντομα οι ανακοινώσεις Γιαννακόπουλου για τον Ναν και τον Τούρκο
- Γεράσιμος Σιάσος: Η σημασία των δημόσιων πανεπιστημίων στην παγκόσμια εκπαίδευση
- Η ευκαιρία του ελληνικού e-commerce για βελτίωση της εμπειρίας χρήστη
- Monty Python και το Ιερό Δισκοπότηρο: Το αριστούργημα που επηρέασε την κωμωδία για πάντα