Ανακαλύψτε την κλασική συνταγή σπανακόρυζου με κρέμα φέτας για γεύσεις που ενθουσιάζουν. Τα πάρτι έχουν τελειώσει και η καθημερινότητά μας έχει επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς, επηρεάζοντας φυσικά και τις γαστρονομικές μας συνήθειες. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποφάσισε να μας προτείνει μια κλασική συνταγή, εμπλουτισμένη με μια ενδιαφέρουσα πινελιά, ιδανική για τις πρώτες ημέρες μετά τις γιορτές.
Ο γνωστός σεφ, στο πλαίσιο της εκπομπής Buongiorno του MEGA, συνεργάστηκε με τη Φαίη Σκορδά και μας παρουσίασε τη συνταγή για σπανακόρυζο με κρέμα φέτας, μια επιλογή που είναι εύκολη στην παρασκευή, χορταστική και γεμάτη γεύσεις και αρώματα.
Τα υλικά περιλαμβάνουν 250 γρ. ρύζι καρολίνα, 700 ml ζωμό λαχανικών, 5 φρέσκα κρεμμύδια, 1 κιλό σπανάκι και κρέμα φέτας.
Το μυστικό της συνταγής έγκειται στο ότι το ρύζι προστίθεται στο τέλος της διαδικασίας, σύμφωνα με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, δημιουργώντας ένα πιάτο που χαρακτηρίζεται από μια νότα πρωτοτυπίας.
Αφού σοτάρουμε τα λαχανικά, προσθέτουμε το ρύζι και τον ζωμό, ενώ μετά από 10 λεπτά έχουμε έτοιμο το πιάτο μας.
Μην χάσετε αυτήν τη γευστική πρόταση που συνδυάζει παράδοση και καινοτομία, ιδανική για κάθε γεύμα.
Πηγή περιεχομένου: in.gr